Eet- en borrelcafé de Notaris

 

Welkom bij Eet- en borrelcafé De Notaris in Schaijk. Na een grondige renovatie begin 2014 voldoet dit mooie karakteristieke pand weer helemaal aan de eisen van nu. De authentieke elementen zijn behouden en het pand heeft een gezellige informele sfeer gekregen.


Of u nu lekker wilt genieten van een lunch in de zon op ons terras, spontaan een borrel met vrienden wilt pakken of gezellig wilt dineren, het kan allemaal bij de Notaris. Zowel in het restaurant, als op het terras en in het café, zelfs aan de bar(!) kunt u genieten van de gerechten van de kaart.


Kijk alvast een keer binnen!


Cafe

In ons café kun je 7 dagen per week vanaf 11.30 uur terecht voor een lekkere lunch of gewoon een lekker kopje koffie. In de namiddag ben je meer dan welkom voor een borrel met een hapje en 's avonds kun je ook hier terecht voor een diner. Na het diner gaat de muziek een tikje harder ( je kunt gewoon blijven kletsen) en zijn we 7 dagen per week geopend voor de borrel.


Restaurant

In ons restaurant zijn we elke dag geopend voor een lunch vanaf 12 uur. Je kunt plaats nemen in de serre en mocht je iets te bespreken hebben of gewoon meer behoefte aan privacy dan kun je plaats nemen in één van onze "kamers". Onze ruimes zijn geschikt voor groepen tot 45 personen en we voor groepen maken we graag een voorstel op maat. Vraag er naar bij onze medewerkers.


Om 17.00 uur maakt de lunch plaats voor het diner. Onze dinerkaart wisselt elke zes weken en verandert met de seizoenen mee. Naast deze verrassende gerechten hebben we ook nog onze krijtborden waar wekelijks wisselende gerechten op staan.


Op zondag serveren we vanaf 10.00 uur een heerlijk ontbijtje met verse jus, scrambled eggs, vers brood, vers fruit en nog veel meer. Dus probeer het eens een keer!


In onze speciale wijnkamer kun je ook eens een keer iets heel anders doen: High Wine! Je krijgt dan 5 gerechtjes met allemaal een bijpassend glaasje wijn. Je wordt culinair verrast door onze keukenbrigade en krijgt leuke informatie over onze wijnen. Kijk maar eens bij high wine voor een voorbeeld.


Terras

Daar waar we allemaal willen zitten met mooi weer: Het terras! Als de zon schijnt, is hij altijd bij de Notaris te vinden. Op het terras kun je terecht voor een kopje koffie met gebak, een lunch, diner of een gezellige borrel. In de zomer organiseren we regelmatig leuke activiteiten op het terras met live muziek of bijvoorbeeld een barbeque.


High wine

Lekker drinken onder het genot

van een notarieel hapje

 

>> Meer informatie

High tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Notaris!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen van 6 tot 30 personen.

 

>> Meer informatie

cADEAUBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie