IETS TE VIEREN?

IN HET CAFÉ VAN DE NOTARIS KUN JE EEN GEZELLIGE BORREL OF FEESTJE GEVEN!

In ons cafegedeelte hangt altijd een gezellige ongedwongen sfeer. Met een gezellige opstelling met verschillende hoge en lage tafels is de sfeer informeel. Een mooie plek voor een gezellig aangeklede borrel met natuurlijk onze heerlijke drankjes en hapjes. Dit maakt het juist aantrekkelijk voor een borrel of feestje! Ons assortiment is ontzettend uitgebreid en onze mogelijkheden daarmee ook.

Een feest of borrel

Een feest of borrel bij ons is nooit geheel besloten, maar uit ervaring blijkt dat onze gasten die een feestje geven hier geen last van ondervinden. Vaak wordt een borrel gecombineerd met een walking dinner. We serveren dan bijvoorbeeld zeven kleine gerechtjes gedurende de avond of middag.

Dit KAN er als volgt uit zien:

– Carpaccio van ossenhaas met een basilicumdressing, spekjes, pijnboompitjes, Old Amsterdam en bieslook;
– Tom ka kai soep met taugé, kip en kruidenolie
– Tonijnsashimi op een krokante bodem met sojaparels, edameboontjes en wasabimayo;
– Gambaspiesje afgelakt met teriyaki en sesam;
– Mini burger de Notaris met little gem, cheddar, bacon en onze burgersaus;
– Gegrilde bavette met courgette en chimmichurri;
– Huisgemaakte brownie met chocolade ijs en slagroom.

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, er zijn legio andere gerechtjes en invulling aan een walking dinner te geven. Ook een borrel met lekkere andere hapjes, zoals pata negra, waldkornsneetjes met o.a. carpaccio, gerookte zalm, filet americain en yakitorispiesjes, wasabi garnalen, bitterballen en warme snacks behoren tot de mogelijkheden.

Verder zijn er all-in arrangementen samen te stellen en u kunt er ook voor kiezen om op basis van nacalculatie alles te laten berekenen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Vraag dan even om een persoonlijk gesprekje zodat we het een en ander met u kunnen doornemen en kunnen zorgen voor een voorstel op maat. Of mail naar info@eetcafedenotaris.nl, we zorgen dan altijd voor een passend antwoord en voorstel.

Open chat