IETS TE VIEREN?

IN HET CAFÉ VAN DE NOTARIS KUN JE EEN GEZELLIGE BORREL OF FEESTJE GEVEN!

Het café van De Notaris heeft het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan. De bar is in zijn geheel vernieuwd en de rest van de inrichting is daar ook op aangepast. Dit om het geheel beter bij deze tijd en de hedendaagse gast aan te laten sluiten. Het heeft natuurlijk nog steeds een gezellige en informele sfeer en dit maakt het juist aantrekkelijk voor een borrel of feestje! Ons assortiment is ontzettend uitgebreid en onze mogelijkheden daarmee ook.

Een feest of borrel

Een feest of borrel bij ons is nooit geheel besloten, maar uit ervaring blijkt dat onze gasten die een feestje geven hier geen last van ondervinden. De laatste tijd hebben we veel borrels die gecombineerd worden met een walking dinner. We serveren dan zeven kleine gerechtjes gedurende de avond of middag.

Dit KAN er als volgt uit zien:

– Carpaccio van ossenhaas met een basilicumdressing, spekjes, pijnboompitjes, Old Amsterdam en bieslook;
– Klein kopje grootmoedersbouillon met verse groentes;
– tonijnsashimi op een krokante bodem met sojaparels, edameboontjes en wasabimayo;
– Gambaspiesje afgelakt met teriyaki en sesam;
– Mini burger de Notaris met little gem, cheddar, bacon en onze burgersaus;
– Gegrilde bavette met courgette en een gebrande botersaus;
– Huisgemaakte brownie met chocolade ijs en slagroom.

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, er zijn legio andere gerechtjes en invulling aan een walking dinner te geven. Ook een borrel met lekkere andere hapjes, zoals pata negra, waldkornsneetjes met o.a. carpaccio, gerookte zalm, filet americain en yakitorispiesjes, wasabi garnalen en warme snacks behoren tot de mogelijkheden.

Verder zijn er all-in arrangementen samen te stellen en u kunt er ook voor kiezen om op basis van nacalculatie alles te laten berekenen.

Wilt u meer informatie? Vraag dan even om een persoonlijk gesprekje zodat we het een en ander met u kunnen doornemen en kunnen zorgen voor een voorstel op maat. Of mail naar info@eetcafedenotaris.nl, we zorgen dan altijd voor een passend antwoord en voorstel.

© Copyright - De Notaris