WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn twee jonge ondernemers met een gedeelde passie: de horeca. Stef heeft jarenlang bij verschillende horeca zaken gewerkt om vervolgens in 2005 zijn eigen zaak te beginnen, eetcafé de Prins in Berlicum. Door constant te vernieuwen in zowel gerechten, bedrijfsvoering en verbouwingen blijft hij altijd bezig en speelt hij goed en snel in op de vraag van de markt. Luuk werkte sinds 2007 bij de Prins en sindsdien groeide zijn passie voor de horeca. Na al die werkjaren samen, hebben inmiddels al 8 jaar een schitterend bedrijf opgebouwd: Eetcafé de Notaris.

Gastvrijheid staat voorop en proberen een bezoek aan ons eetcafé een echte beleving te laten zijn. Met een luxe, mooie en hippe uitstraling, herkenbare mensen en spontane, gezellige en herkenbare gastvrijheid. Herkenbare en hippe gerechten die mee gaan met trends. Dat is wat we leuk vinden en wat je kan verwachten!

MET WIE WERKEN WE SAMEN?

Heineken & Birra Moretti

Al jaren een betrouwbare partner. Door fijne samenwerking en een uitgebreid assortiment kiezen wij bewust voor deze brouwer. Ze hebben ook veel meegedacht over de uitstraling die de Notaris nu heeft. Wij tappen 2 hoofdbieren van deze brouwer: Heineken extra cold en Birra Moretti. Dit zijn bovenal heerlijke bieren die ook goed bij onze bourgondische uitstraling passen.

Neem maar eens een kijkje op hun site:
https://www.birramoretti.com/nl

Keurslagerij  van Kraaij

Keurslagerij Van Kraaij is een moderne zaak die al ruim 90 jaar een begrip is in het Brabantse Schaijk. Sinds enkele jaren wordt het bedrijf geleid door de derde generatie uit het Schaijkse slagersgeslacht: Geert van Kraaij. Bij de totstandkoming van hun producten staan ‘ambachtelijk’, ‘puur’ en ‘vers’ voorop.

www.vankraaij.keurslager.nl

Heerkens

Al jaren een betrouwbare partner. Door fijne samenwerking en een uitgebreid assortiment kiezen wij bewust voor deze brouwer. Ze hebben ook veel meegedacht over de uitstraling die de Notaris nu heeft. Wij zijn pioniers voor Birra Moretti en hebben onze uitstraling daar op aangepast. Wij schenken door het jaar heen heel veel verschillende bieren.

www.heineken.nl

De Laat Coffee

Dit familiebedrijf laat kennis en ervaring samen komen om klanten te voorzien van de beste koffie. De lekkerste koffiebonen uit de wereld worden naar Nederland gehaald om hiervan blends samen te stellen. Vers gebrande koffie is hierbij het uitgangspunt.

www.delaatcoffee.nl

Wijnhuis Rosmalen

Bij deze partner kan je niet alleen voor heerlijke wijnen terecht. Ook behoren gedistilleerd en speciaal bier tot het assortiment van Wijnhuis Rosmalen. Deze heren verdienen dus zeker een vermelding!

www.wijnhuisrosmalen.nl

Kenwerk

Wij zijn door Kenwerk officieel erkend als leer bedrijf. Kenwerk is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening. Kenwerk blijft zich de komende jaren inzetten om ervoor te zorgen dat de branches de vakmensen krijgen die ze nodig hebben en (jonge) mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt.