WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn twee jonge ondernemers met een gedeelde passie: de horeca. Stef heeft jarenlang bij verschillende horeca zaken gewerkt om vervolgens in 2005 zijn eigen zaak te beginnen, eetcafé de Prins in Berlicum. Door constant te vernieuwen in zowel gerechten, bedrijfsvoering en verbouwingen blijft hij altijd bezig en speelt hij goed en snel in op de vraag van de markt. Luuk werkte sinds 2007 bij de Prins en sindsdien groeide zijn passie voor de horeca. Na al die werkjaren samen, gaan we ervoor om een geweldige zaak te openen: Eetcafé de Notaris.

Nadat wij dit geweldige pand gezien hadden konden wij nog maar aan één ding denken: Hier ligt een geweldige mogelijkheid voor een schitterende horeca zaak! Na bijna drie maanden verbouwen zijn we enorm trots op het resultaat! In 2014 werd dit zelf al beloond met de Gouden Tapknop!

MET WIE WERKEN WE SAMEN?

Heineken

Al jaren een betrouwbare partner. Door fijne samenwerking en een uitgebreid assortiment kiezen wij bewust voor deze brouwer. Ze hebben ook veel meegedacht over de uitstraling die de Notaris nu heeft. Daarnaast zijn wij een Brand proeflokaal. Dat is een keurmerk, waaraan je de ware Brand ambassadeurs herkent. Wij schenken door het jaar heen veel verschillende bieren van de brouwerij uit Wijlre.

www.brand.nl/proeflokalen

Keurslagerij  van Kraaij

Keurslagerij Van Kraaij is een moderne zaak die al ruim 90 jaar een begrip is in het Brabantse Schaijk. Sinds enkele jaren wordt het bedrijf geleid door de derde generatie uit het Schaijkse slagersgeslacht: Geert van Kraaij. Bij de totstandkoming van hun producten staan ‘ambachtelijk’, ‘puur’ en ‘vers’ voorop.

www.vankraaij.keurslager.nl

Heerkens

De leverancier voor de lekkerste verse groenten, frites en fruit uit Nistelrode.
Een geweldig bedrijf dat garant staat voor service en kwaliteit

www.heerkensgroentenenfruit.nl

Oud Reuchlin & Boelen

Wijnimporteur die scherp is op trends en een breed aanbod biedt.

Hier werken wij mee samen omdat ze graag meedenken om mooie en lekkere wijnen te presenteren bij de Notaris.

www.orbwijn.nl

Smit & Dorlas

Al 190 jaar branden zij op ambachtelijke wijze hun eigen koffies. Ze bieden een compleet koffieconcept aan en daarmee ook een stuk techniek om zo mooie espresso’s en cappuccino’s te serveren.  Ook voor de thee hebben ze een mooi product neergezet.

www.smitdorlas.nl 

Bakker Bart Bongers

Bart Bongers de echte bakker uit Schaijk. Wereld beroemd in Schaijk en omstreken vanwege zijn Bartcornbrood. Deze ambachtelijke bakkerij staat garant voor lekkere en verse broodproducten .

www.bartcorn.com 

Kenwerk

Wij zijn door Kenwerk officieel erkend als leer bedrijf. Kenwerk is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening. Kenwerk blijft zich de komende jaren inzetten om ervoor te zorgen dat de branches de vakmensen krijgen die ze nodig hebben en (jonge) mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt.