IETS TE VIEREN?

Het café van De Notaris heeft het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan. De bar is in zijn geheel vernieuwd en de rest van de inrichting is daar ook op aangepast. Dit om het geheel beter bij deze tijd en de hedendaagse gast aan te laten sluiten. Het heeft natuurlijk nog steeds een gezellige en informele sfeer en dit maakt het juist aantrekkelijk voor een borrel of feestje!

Heeft u zelf een leuk idee

voor een besloten diner of vergadering?

Private dining / groepsdiner

Ook voor diners voor grote gezelschappen moet u zeker bij De Notaris zijn! Of het nu om een bedrijfsdiner gaat, groot familiediner, bruiloft of andere speciale gelegenheid, wij zijn altijd uw gezellige, informele en gastvrije locatie. U kunt tot 25 personen kiezen uit onze beperkte menukaart met nog altijd een ruime keuze uit voor- hoofd- en nagerechten.

High wine

Lekker in de middag of avond borrelen en wat lekkers proeven? Dan is een High wine zeker iets voor u! Genieten van de gastvrijheid en ambiance van De Notaris en nog heerlijke gerechtjes proeven ook. U bent zowel in de middag als avond welkom.

High Tea

Al jaren een begrip in ons land en nu ook eindelijk in Schaijk bij De Notaris te reserveren. Altijd leuk voor een uitje, gezellig samenzijn met de dames of reünie. U kunt lekker zitten in ons cafégedeelte of eetgedeelte en in de zomer is ons terras er natuurlijk ook een uitgelezen plek voor.