Private dining / Groepsdiner

Private Dining / GroepsdinerOok voor diners voor grote gezelschappen moet u zeker bij De Notaris zijn! Of het nu om een bedrijfsdiner gaat, groot familiediner, bruiloft of andere speciale gelegenheid, wij zijn altijd uw gezellige, informele en gastvrije locatie.


U kunt tot 25 personen kiezen uit onze beperkte menukaart met nog altijd een ruime keuze uit voor- hoofd- en nagerechten. Heeft u echter een speciaal bedrag in gedachten, denken wij graag met u mee en zorgen wij voor een menu op maat. Wij serveren met alle liefde en plezier een drie of vier- gangen menu tussen de €17,50 en €34,50. Deze keuze is echt helemaal aan u.


Ook waar en hoe u wilt zitten, laten we aan u over. U kunt kiezen voor lange tafels, maar we kunnen ook een intieme ruimte creëren met verschillende tafels (ook ronde) in een aparte hoek. Verder vinden we het altijd leuk om een persoonlijk of feestelijk tintje aan het diner te geven. Dit kan d.m.v. de tafels in te dekken met linnen, een bedrijfslogo of tekst op de menukaarten te plaatsen of zelfs de menukaart te voorzien van foto's.


Wat verder leuk is aan een diner bij De Notaris is de mogelijkheid tot het vooraf of achteraf borrelen in ons geheel vernieuwde cafégedeelte
met een lekker hapje. Dit om voor het diner lekker ontspannen te kletsen, een intieme ontvangst te hebben of nog even na te praten over het top diner!!!


Vanaf 8 tot 30 personen kunnen wij een aparte ruimte aanbieden. Voor een diner op maat maken we graag een persoonlijke afspraak met u, om tot een passend voorstel te komen. U kunt deze afspraak maken aan de bar, of u kunt bellen of mailen met uw vragen naar info@eetcafedenotaris.nl 

High wine

Lekker drinken onder het genot

van een notarieel hapje

 

>> Meer informatie

High tea

Genieten van een heerlijke High Tea

met de gastvrijheid van De Notaris!

 

>> Meer informatie

PRIVATE DINING

Lunchen of dineren in een aparte ruimte

voor groepen van 6 tot 30 personen.

 

>> Meer informatie

cADEAUBON

Leuk om te geven

en nog veel leuker om te krijgen!

 

>> Meer informatie